Λέμε την Αλήθεια
Τα Περισσότερο Άχρηστα Αντικείμενα Μέσα στο Σπίτι

Τα Περισσότερο Άχρηστα Αντικείμενα Μέσα στο Σπίτι

Είναι εκεί και τα κοιτάζεις. Τα βλέπεις συνεχώς μπροστά σου όπου και στρέψεις το βλέμμα σου. Έχουν γίνει ένα με το σπίτι και δεν ξέρει το γιατί. Μιλάμε για τα αντικείμενα που την μια στιγμή έχουν μια χρήση και μετά απλά πιάνουν τον τόπο χωρίς νόημα ή ελπίδα για μελλοντική χρήση όσο και πιστεύουμε ότι μπορεί να χρειασθούν (κάποια στιγμή δηλαδή πότε!). Πάρε την απόφαση να τα ξεφορτωθείς μια και καλή πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση σπιτιού ή καθιστικού.

Αυτά λοιπόν είναι τα 15 πιο άχρηστα πράγματα:

1. Κέτσαπ και μουστάρδα από το Delivery
Όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή, αλλά δεν τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς! Ποτέ! Άσε που σίγουρα έχουν λήξει και ούτε που το έχεις καταλάβει.

2. Μαχαίρια που δεν κόβουν
Και δεν μιλάμε για τα λίγο παλιά που άμα τα ακονίσεις θα κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Μιλάμε για κάτι φτηνιάρικα που τα πήρες από κανένα πανηγύρι (σε σετ των 5) και πλέον δεν κόβουν ούτε νερό!

3. Λαστιχάκια για τα μαλλιά
Είναι αμέτρητα. Αλλά τα περισσότερα είναι φθαρμένα, ξεχειλωμένα, ένα χάλι και μισό. Πέταμα!

4. Παλιά βιβλία
Από εγκυκλοπαίδειες από τα ’70s που μυρίζουν παλιατζούρα, μέχρι βιβλία αναφοράς με άχρηστες πληροφορίες που βρίσκεις σήμερα πανεύκολα στο Internet. Μπορείς και να τα δωρίσεις. Πάντα υπάρχει κάποιος που τα χρειάζεται.

5. Φάρμακα
Αμέτρητα κι αυτά. Έχουν λήξει πριν από δύο και βάλε χρόνια και νομίζεις πως θα σε σώσουν την δύσκολη στιγμή του πόνου.

6. CD, Βιντεοκασέτες
Είναι κάποια μουσικά CD που σου αρέσουν; Κράτα τα. Εκείνα με τα αρχαία προγράμματα για τον υπολογιστή τι τα κρατάς πες μου; Για τις βιντεοκασέτες φύλαξε μόνο εκείνη την σπάνια που ίσως την μοσχοπουλήσεις σε κάποιον τρελό συλλέκτη.

7. T-shirts
Όχι τα αγορασμένα, αλλά εκείνα από το promotion. Τσιγάρα, μπύρες, προφυλακτικά, μπαρ, κατάστημα με μπογιές, χασάπικο, τα πάντα διαφημίζονται επάνω σ’ ένα t-shirt και εσύ έχεις γεμάτα τα συρτάρια με αυτά. Χάρισέ τα!

8. Τάπερ
Όλα τα φθαρμένα, ταλαιπωρημένα, χαραγμένα, με στραβά καπάκια ή χωρίς καπάκια. Ειδικά τα τελευταία!

9. Καλλυντικά
Είναι κάποιες κρέμες σώματος που τις έχεις τόσο καιρό φυλαγμένες που πλέον είναι ότι πρέπει για οικοδομικό υλικό! Κάνε ένα ξεκαθάρισμα γιατί θα βρεις ένα σωρό προϊόντα make up που απλώς πιάνουν χώρο!

10. Κρεμάστρες
Οι συρμάτινες σκουριάζουν και στραβώνουν και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Όχι βέβαια πως οι πλαστικές πάνε πίσω. Ανακύκλωση!

Νίκος Ράλλης

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed